Helyi Idő

Váratlan kiszivárogtatás Újlipóciából!

2019. április 25. - Helyi Idő

A Fővárosi Önkormányzat gazdasági társaságainak vezetéséhez közel álló, magukat megnevezni nem kívánó, általában jól értesült köröktől származó értesüléseim szerint május elsején minden képzeletet felülmúló hír fogadja majd a főváros tulajdonában és kezelésében lévő, de a XIII. kerületben található, közkedvelt Szent István park látogatóit.

sztistvpark2.jpg

Nincs kétségem a felől, hogy a helyiido.blog.hu a páratlan hír közzétételével ezúttal messze lekörözi a teljes magyar írott és elektronikus sajtót, beleértve az RTL Klub és a Hír Tv stábját. Nem szívesen lennék most Kárász Róbert és Marsi Anikó helyében sem… Következzék hát a fantasztikus, senki által nem sejtett, az olvasót mint természeti lényt egészében megszólító fejlemény: a Szent István park területén a Főkert által üzemeltetett nyilvános illemhely a munka ünnepének napjától… díjmentesen áll a parkot felkereső emberek: kismamák, nagymamák, szegények és gazdagok, határainkon belül, és azokon kívül élő magyar ajkú és nem magyar ajkú emberek rendelkezésére!

Az állam által építtetett Vasas stadion után íme, itt az újabb bizonyítéka annak, hogy kormányzatunk, és a kinyújtott karjaként működő Fővárosi Önkormányzat  nem felejtkezett meg szeretett kerületünkről, és kész segítő jobbot nyújtani mindazoknak, akiket éppen itt, a poétikus Szent István park környezetében ér utol a természet hívó, olykor kifejezetten sürgető szava. A mindeddig a legteljesebb titokban tartott intézkedés egyúttal csattanós, velős és frappáns választ ad azoknak a fanyalgóknak is, akik nem látnak tovább a fővárosi forrásmegosztásnál, és az fel sem merült a koponyájukban, hogy a közkedvelt  park nyilvános illemhelyének használatáért meghatározott 100 forintos díj eltörlését követeljék.

sztistv4.jpg

A Szent István park legutóbb Lukács György filozófus szobrának a parkból történt eltávolításával került a hazai és a nemzetközi érdeklődés homlokterébe.  Ez a mostani fejlemény azonban nyilvánvalóan új fejezetet nyit a park történetében, egyúttal a feledés leplét borítva a magyar szellemtörténet egyik óriásának szobrával kapcsolatos hangulatkeltésre. (-n-a)  

A bejegyzés trackback címe:

https://helyiido.blog.hu/api/trackback/id/tr3314786398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jolka40 2019.04.26. 19:37:27

Csak össze ne omoljon a főváros költségvetése!
süti beállítások módosítása